Cabinet Avocat Alexandra Velican

Facebook

Copyright 2021 Cabinet Avocat Alexandra Velican.
Toate drepturile rezervate.

9:00 - 19:00

Deschis: Luni - Vineri

(+40) 722 244 823

Consultanta si Indrumare Juridica

Search
Menu
 

Familie

In acest domeniu ce vizeaza raporturile de familie, punem intai accentul pe incercarea de reconciliere a partilor sau de solutionare amiabila a conflictelor.

Asistam sau reprezentam partile in procedura dezbaterii succesorale, fie prin intermediul notarului, fie in fata instantei de judecata; ne putem ocupa de procurarea actelor necesare/lipsa, pentru stabilirea calitatii de mostenitori si a bunurilor ce alcatuiesc masa succesorala.

Asistam sotii in cazul intentarii divortului, fie in procedura notariala, fie in fata instantei de judecata, chiar si pentru cetatenii romani domiciliati in strainatate. Asiguram respectarea drepturilor parintilor si a interesului superior al minorilor in orice cereri privind exercitarea autoritatii parintesti asupra minorilor, stabilirea unui program de vizitare, obligarea la plata pensiei de intretinere sau suplinire acord calatorie minor in strainatate, precum si recunoastere sau tagada paternitate; in cazuri urgente, promovam ordonante presedentiale pentru a obtine aceste rezultate cat mai curand posibil.

a
50

Cazuri solutionate cu succes anul trecut

In acest domeniu ce vizeaza raporturile de familie, punem intai accentul pe incercarea de reconciliere a partilor sau de solutionare amiabila a conflictelor.

Asistam sau reprezentam partile in procedura dezbaterii succesorale, fie prin intermediul notarului, fie in fata instantei de judecata; ne putem ocupa de procurarea actelor necesare/lipsa, pentru stabilirea calitatii de mostenitori si a bunurilor ce alcatuiesc masa succesorala. Oferim consultanta privind acceptarea succesiunii, intocmirea de donatii sau testamente, promovam actiuni in anularea actelor succesorale intocmite cu nerespectarea legii.

Pentru victimele unei infractiuni, formulam plangeri penale si staruim in solutionarea justa si cu celeritate a urmaririi penale, urmarind trimiterea in judecata si condamnarea celui vinovat, cumulat cu obtinerea de despagubiri pe latura civila.

Partajul, fie ca vizeaza bunurile comune dobandite de soti in timpul casatoriei, sau bunurile mostenite de la rude defuncte, este o procedura complexa, care necesita cunostinte de specialitate pentru garantarea respectarii drepturilor partilor, motiv pentru care va oferim ajutorul unui avocat competent, specializat in acest domeniu.

Aveti nevoie de ajutor cu spete legate de dreptul familiei?