Cabinet Avocat Alexandra Velican

Facebook

Copyright 2021 Cabinet Avocat Alexandra Velican.
Toate drepturile rezervate.

9:00 - 19:00

Deschis: Luni - Vineri

(+40) 722 244 823

Consultanta si Indrumare Juridica

Search
Menu
a
+ 350
clienti multumiti
a

Cabinet Avocatura Alexandra Velican

Tot ce trebuie sa stii despre avocatul care o sa te reprezinte

Alexandra-Gabriela Velican s-a nascut in 1986 in Bucuresti, a studiat in tara si in strainatate si vorbeste fluent engleza la nivel avansat, precum si franceza si spaniola la nivel conversational.
A absolvit Colegiul National “Gheorghe Lazar” din Bucuresti – specializarea filologie, in 2004, apoi Facultatea de Drept – Universitatea Bucuresti. Este licentiata in drept din 2008 si cu masterat in cariera judiciara din 2009. Profeseaza ca avocat in cadrul Baroului Bucuresti din 2010, avand o vechime in profesie ca avocat definitiv de peste 10 ani si este avocatul titular al cabinetului sau individual de avocatura.

Alexandra Velican profeseaza in cadrul propriului Cabinet de Avocat infiintat in 2016 si este preponderent un avocat litigant

De-a lungul carierei sale juridice s-a specializat in drept civil, cu precadere dreptul familiei, si in drept penal, dar practica cu succes si in domeniul dreptului comercial, dreptul muncii si asigurarilor sociale. Poseda cunostinte teoretice solide si o vasta experienta practica, atat in acordarea de consultatii juridice dar mai ales in reprezentarea in fata instantelor de judecata. A avut numeroase litigii in instanta, o majoritate semnificativa finalizata cu succes. De asemenea, acorda si asistenta judiciara gratuita in calitate de aparator din oficiu, atat in civil cat si in penal.

Alexandra Velican profeseaza in cadrul propriului Cabinet de Avocat infiintat in 2016 si este preponderent un avocat litigant, asigurand asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti, dar totodata oferind si consultatii juridice de specialitate sau reprezentare in fata autoritatilor competente. Cabinetul de Avocat “Velican Alexandra-Gabriela” are conventii de conlucrare cu alte cabinete de avocatura specializate in diverse domenii: drept penal, drept international, drept fiscal.

a

Drept Civil

afla mai multe
a

Drept Executional

afla mai multe
a

Drept Comercial

afla mai multe
a

Drept Penal

afla mai multe